Alles voor uw woongenot!

Handige opslag tips

Heb je echt heel veel spullen in je huis maar heb je geen idee hoe je dit allemaal kunt opslaan en mooi kan weg werken? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou! Vaak hebben mensen in huis echt super veel spullen in de kasten of op zolder en als je dit wilt opruimen heb je geen idee waar je dit allemaal gaat neerleggen. Zelf heb ik hier ook heel erg last van. Ik zocht op internet een aantal tips maar ik kon niet echt iets vinden daarom schrijf ik nu deze blog zodat jij geen moeite hebt met het opruimen. De eerste stap begint bij het sorteren. Heb jij bijvoorbeeld een hele boel kleding in jouw kast, sorteer dan al jouw kleding naar soort. De t-shirts bij elkaar, de broeken bij elkaar en ga zo maar door. Als dat is geregeld en alle soorten liggen bij elkaar kan je het opslaan. Hieronder heb ik nog een aantal tips hoe je ze kunt opslaan. Ben je  al een beetje benieuwd? Lees snel verder hieronder!

Gebruik kratten/dozen

Zoals bij het verhuizen is het handig om jouw spullen op te slaan in dozen of kratten. Hierdoor  heb je ook een overzicht wat waar zit. Dit komt doordat je alles hebt gesorteerd kan je nu alles in verschillende dozen of kratten stoppen. Zelf doe ik dit ook en ik kan heel makkelijk dingen terug vinden. Probeer het zo in te delen dat je het maximale erin kunt stoppen, druk het bijvoorbeeld plat of vouw de kleding zodanig op dat het heel klein wordt. Dit bespaart je uiteindelijk heel veel ruimte. Ik raad aan om vouwkratten te gebruiken, dit gebruik ik namelijk ook. Kunststof bakken of kartonnen dozen kunnen natuurlijk ook.

Sla het op onder je bed

Wat mensen heel vaak vergeten is dat onder je bed echt super veel ruimte is die niet wordt gebruikt. Ik heb zelf een bed waar je het matras kunt optillen en een berging in zit. Bij sommige bedden heb je dit niet. Echter kan je spullen onder je bed schuiven zodat het netjes is weg gewerkt. Het voordeel ervan is dat je het ook niet ziet waardoor het ook mooier is.

Tip van de blog!

Als je na het lezen van deze blog wel een goed idee hebt gekregen kan je deze dozen of kratten bestellen, ik raad aan om te kijken bij logistiekonline.nl. Zij hebben een ruim aanbod met een uitstekende service. Ik heb het zelf daar ook gekocht en de levering was super snel naar mijn mening.

Gerelateerd

Recente berichten