Alles voor uw woongenot!

Flexibel een auto huren

Tegenwoordig is het leasen van een auto erg populair. De meeste dure auto’s die je op de weg ziet rijden, zijn geleased. Ondanks de vele voordelen zitten er ook nadelen verbonden aan het leasen van een auto. Het grootste nadeel is dat je te maken hebt met vaste lasten. Hoe duurder de auto, hoe hoger de vaste lasten. Dit is erg vervelend als je niet dagelijks gebruik maakt van de auto. Voor de mensen onder ons die regelmatig een auto gebruiken, maar niet vast willen zitten aan een vast leasebedrag per maand, is er Greenwheels. 

 

Een auto delen

Car sharing is hetgeen waarmee Greenwheels naamsbekendheid heeft opgebouwd. Bij Greenwheels heb je namelijk de mogelijkheid om een auto te huren en alleen te betalen wanneer je er gebruik van maakt. Aangezien je de auto voor enkele uren kunt huren, zijn er veel mensen die gebruik maken van een specifieke auto. Hierdoor wordt het huren van een auto van Greenwheels ook wel omschreven als car sharing.

 

Waar vind je de auto’s van Greenwheels?

Greenwheels is de afgelopen jaren erg hard gegroeid. Door het land heen zijn er in totaal 2.150 auto’s. Er zijn hierbij een aantal steden waar er aanzienlijk meer auto’s staan. Om voorbeeld van zo’n stad is Amsterdam. In Amsterdam staan er 735 auto’s. Andere steden waar veel auto’s van Greenwheels staan zijn Utrecht, Rotterdam en Den Haag. De verwachting is dat het aantal auto’s in de toekomst ook in andere steden op gaat lopen tot grote aantallen. 

 

Wat kost een auto van Greenwheels?

Een auto sharen van Greenwheels kost natuurlijk wel geld. Hiervoor dien je namelijk een autohuur abonnement te nemen. De kosten die je maakt hangen sterk af van het soort abonnement dat je neemt en hoe vaak je de auto gebruikt. Voor het goedkoopste abonnement betaal je niks per maand. Hierbij betaal je enkel 6 euro per uur en 0,34 euro per gereden kilometer. Mocht je vaker gebruik willen maken van de auto’s van Greenwheels, dan kun je kiezen voor het abonnement regelmatig. Hierbij betaal je 10 euro per maand. Daarnaast betaal je nog 4 euro per uur en 0,29 euro per kilometer. Mocht je van jezelf weten dat je de auto’s van Greenwheels met regelmaat gaat gebruiken, dan kun je kiezen voor het abonnement vaak. De vaste lasten zijn hierbij 25 euro per maand. Het grote voordeel van dit abonnement is dat je maar 3 euro per uur betaald en 0,24 euro per kilometer. 

 

Gerelateerd

Recente berichten