Alles voor uw woongenot!

Duurzame kantoormeubelen, voor een plek die jarenlang mee gaat 

Kantoorruimtes en werkplekken zijn er in alle soorten en maten. Je hebt thuiswerkers, directie, projectleiders en vergaderruimtes. Voor alle soorten kantoren en werkplekken is het belangrijk dat de kantoormeubelen duurzaam zijn. Met kantoormeubelen die duurzaam zijn, heb je ook een hogere productiviteit en werkplezier dat langer mee gaat dan ooit. Misschien vraag je je nu af, zijn mijn kantoormeubelen duurzaam? Het antwoord is ja, mits de meubelen kwalitatief zijn en met zorg zijn samengesteld. Het bedrijf dat zijn kantoormeubelen duurzaam produceert en met professioneel advies verkoopt is Havic

Waarom zijn duurzame kantoormeubelen zo belangrijk?

Het essentiële van kantoormeubelen die duurzaam zijn is dat het veel langer mee gaat dan snelle en goedkoop geproduceerde kantoorartikelen. Kantoormeubelen zijn nu eenmaal een kostenpost, maar goedkoop is duurkoop. Als werkgever moet je zorgvuldig nadenken bij het kiezen van een bedrijf dat de meubelen levert. Ook moet je nadenken over de beste en meest efficiënte werkinrichting. Het is eveneens belangrijk dat je gehoor geeft aan de werknemers zelf: wat is voor hen een comfortabele inrichting van hun kantoor of vergaderzaal? Met duurzame kantoormeubelen voldoe je al aan de belangrijkste eisen van de inrichting, en vergt het op de lange termijn de minste kosten en inspanning. 

Meer tips voor een productieve en prettige werkomgeving: een groene werkplek

Hoewel meubelen de grootste rol spelen in het inrichten van de werkplek zijn er ook kleinere zaken die het net even af kunnen maken. Een groene werkomgeving past fantastisch bij het idee van duurzaamheid. Daarnaast geven planten een levendigere sfeer in de omgeving, waardoor werken een fijnere aangelegenheid wordt en het prettiger is om voor langere tijd in de ruimte te zijn. Het levert zuurstof op en brengt een beetje kleur aan tussen de eentonigheid. Een groene omgeving is dus een absolute aanrader om je werknemers gemotiveerd te houden. 

Minder prikkels is meer concentratie

Als laatste, maar toch hele goede tip, is het rustig houden van de werkplek of kantoorruimte heel belangrijk. Losse spullen, vloekende kleuren en open kasten zorgen voor veel prikkels bij werknemers. Dit verergerd in het geval van kleinere kantoren. Kies daarom voor gesloten kasten en serene kleuren voor wanden en meubels. Geef alle spullen en vaste plek en hou alles fris en opgeruimd. Zo hou je de werkplek duurzaam, productief, gezellig en efficiënt! 

Gerelateerd

Recente berichten