Voeg deze feestdagen een grote of kleine kunstkerstboom aan uw huis!

0
148

Heeft u altijd al een mooie kunstkerstboom in huis willen hebben? Deze feestdagen kunt u dat! Er zijn grote en kleine kunstkerstbomen verkrijgbaar, in alle soorten en maten. Zoekt u een kerstboom met brede of smalle takken? Met of zonder sneeuw? Wij hebben de perfecte boom voor u!

Lengtes

De lengte van onze kunstkerstbomen variëren van 90 cm tot 240 cm. Zo heeft u de keuze uit een grotere kerstboom voor een groter huis, of een kleinere boom die perfect past in een appartement of kamer. Of misschien wilt u gewoon twee bomen met verschillende maten? In dat geval zijn onze dubbele bomen de beste optie!

Grote kunstkerstbomen

Onze grote kunstkerstbomen zijn de perfecte aanvulling op elke ruimte in het huis. Van een traditionele groene boom die uw ruimte warm en uitnodigend maakt, tot moderne bomen met verschillende lichten en decoraties! Je kan het zo gek niet bedenken. Daarom kan je bij Xmasdeco.nl kiezen voor hoge kerstbomen, waaronder de kunstkerstboom van 240 cm. Mocht dit toch te groot zijn voor je huis, dan kan je ook nog kiezen tussen andere varianten, zoals kunstkerstbomen van 180 cm en 210 cm.

Kleine kunstkerstbomen

Voor iets meer beperkte ruimtes, zoals een studio of kantoorruimte, kunt u kiezen voor één van onze kleinere kunstkerstbomen. Deze zijn zeer klein en compact. U kunt de boom zo aanpassen dat hij perfect past bij uw interieur! Als we het dan hebben over kleine kunstkerstbomen dan hebben we het over kunstkerstbomen van 60 cm, 90 cm en 120 cm. Wil je toch een lengte hebben die deels toch een beetje uitblinkt in je interieur maar niet direct al te groot is? Kies dan voor de kunstkerstboom van 90 cm. Deze lengte onderscheid zich namelijk van de andere kleine bomen om toch even wat meer op te vallen.

Voordelen

Kunstkerstbomen zijn gemakkelijk op te zetten en makkelijk schoon te houden, ze geven uw huis een waanzinnig feestelijke sfeer zonder al het gedoe dat komt kijken bij het verzorgen van echte bomen. Ze staan ook niet de hele tijd te lekken of uit te drogen, zoals veel andere kerstbomen doen. De verschillende lengtes betekenen dat er altijd iets is wat voorbij is bij uw huis, ongeacht de grootte van de ruimte. Niks om je zorgen dus over te maken. Daarnaast zit er ook nog eens verlichting verwerkt in alle kunstkerstbomen, waardoor uw huis er een stuk sfeervoller uit zal zien!

Kortom, welke kunstkerstboom u ook zoekt, bij Xmasdeco.nl hebben we de perfecte boom voor u.

Onze kunstkerstbomen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en maken gebruik van het beste licht en decoraties. Ze zien er zo echt uit, dat je ze bijna niet kan onderscheiden met een echte kerstboom.