Alles voor uw woongenot!

Alles voor een luxe tuin!

Je achtertuin is zoveel meer dan een stuk grond met hier en daar wat planten en tuinmeubelen. Je tuin is ook een ruimte. Een ruimte die net zoals alle andere ruimtes in je huis jouw woning vormen. Het is de plek waar je samen met je familie en/of vrienden genieten van het leven en waar jullie de mooie momenten vieren. Of dit nu de eerste warme zonnestralen zijn van het jaar, een prachtige zomeravond of een verjaardag. De tuin is ruimte die de zorg en aandacht verdient waar hij recht op heeft en een beetje luxe is dan ook helemaal niet verkeerd!

Een goed onderhouden tuin

Wat zijn voor jou kenmerken die horen bij luxe? Is dat groot en ruim? Of is het misschien een opgeruimde ruimte die rustig en netjes oogt? Bij een luxe achtertuin hoort in ieder geval geen onkruid. Onkruid zorgt voor een rommelig en chaotische sfeer en straalt absoluut geen luxe uit. zorg er daarom voor dat je, je tuin goed onderhoudt. Heb je nu zulke groene vingers en is het tuinonderhoud niet aan jou besteed? Kies dan voor een onderhoudsarme tuin. Kies voor planten, bloemen en struiken die nagenoeg geen onderhoud nodig hebben en werk met vakken. Zo zorgen plantenbakken en worteldoeken er onder andere voor dat het onkruid wat in toom wordt gehouden. Ook je planten combineren met voldoende bestrating zorgt ervoor dat je tuin al een stuk luxer oogt. Tip: hoe groter de tegels zijn die je gebruikt, des te minder ruimte het onkruid heeft om te groeien.

De juiste meubelen

Wanneer je graag een luxe sfeer in je tuin wilt creëren zijn je tuinmeubelen en accessoires net zo belangrijk. Kies voor een grote loungeset die voldoende ruimte biedt aan je gezin en/of gasten. Koop een mooie salon voor in de tuin en vergeet ook zeker niet het tuinkleed. Zo maak je van je tuin eigenlijk een tweede woonkamer. Ook verschillende accessoires zoals tuinlampen en plantenbakken voor op tafel op aan de muur zullen jouw tuin doen opleven. En wat dacht je van een BBQ? Met de Ofyr BBQ maak je van je tuin echt een zomers paleisje.

Een jacuzzi of hottub

Wanneer je nog wat ruimte (en budget) over hebt mag ook zeker de jacuzzi of hottub niet worden vergeten. Met een bad in de tuin creëer je een luxe spa gewoon in je achtertuin. tegenwoordig zijn er zoveel soorten baden voor in de tuin, zoals bijvoorbeeld houten baden, zodat er voor ieder budget wel iets mogelijk is.

Gerelateerd

Recente berichten