Alles voor uw woongenot!

Een kerstpakket met wijn bestellen is vaak een goed idee

Het is nu de tijd van het jaar om na te denken over de kerstpakketten die je wilt gaan bestellen. Als het goed is heb je een lijstje gemaakt van mensen die een kerstpakket van jou horen te krijgen en heb je je budget bepaald en dus kun je beginnen. Je slingert je laptop aan en gaat er even goed voor zitten. Een kerstpakket met wijn bestellen staat bij veel mensen met stip op één. Dus kun je een kerstpakket met wijn bestellen voor iedereen waarvan je weet dat ze wijn drinken. Een kerstpakket met wijn bestellen voor je zwangere medewerksters is misschien een minder goed idee. Maar gelukkig zijn er meer mogelijkheden.

Een kerstpakket met wijn bestellen of toch met bier?

Heb je vooral medewerkers die liever een biertje dan een wijntje drinken, dan kun je in plaats van een kerstpakket met wijn bestellen gaan voor een pakket met bier. Je kunt dan gaan voor speciaal bieren of juist voor een bekend Nederlands biermerk. Heb je mensen in dienst die, om wat voor reden dan ook, geen alcohol drinken? Dan zijn er ook veel alcoholvrije kerstpakketten te bestellen. Je kunt gaan voor een kant en klaar kerstpakket, maar als je graag precies weet wat je je medewerkers geeft, dan maak je een afspraak om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Pakketten speciaal voor vrouwen

Onder het kopje kerstpakketten voor vrouwen vind je schitterende kerstpakketten waar je vrouwelijke medewerkers erg blij van zullen worden. Een pakket met, onder andere, rode wijn, rosé of witte wijn, met chocolademelk of thee. En dan heb ik het nog niet eens over de andere ingrediënten, denk aan een heerlijke warme deken of een mooie kandelaar met kaars. Dat deze pakketten onder "kerstpakketten voor vrouwen" staan, wil echter niet zeggen dat je je mannelijke medewerkers er niet blij mee mag maken. 

Kies een pakket zorgvuldig

Het kost even tijd om het perfecte kerstpakket uit te zoeken. Ook als je gaat voor kant en klare kerstpakketten is de keuze enorm. Je zult een selectie moeten maken op basis van budget. Dat is stap één. Dan kun je aan de hand van dit budget gaan kijken naar de ingrediënten van de verschillende pakketten. Je ziet online precies wat er in een pakket zit. Er staan zelfs mooie foto's bij. Wil je verschillende pakketten? Hou dan rekening met de minimale bestelhoeveelheid. Van veel pakketten kun je er gewoon één bestellen, maar andere pakketten worden pas vanaf minimaal 6 verkocht.

Gerelateerd

Recente berichten