Alles voor uw woongenot!

Maak gebruik van LED verlichting in huis

Waar we voorheen nog erg veel gebruik maakten van halogeenverlichting en ouderwetse gloeilampen, keuzen vele huishoudens tegenwoordig voor LED verlichting. LED verlichting is een duurzame bron van licht en wordt hier bijna alle energie omgezet in licht. Bij een gloeilamp wordt er bijvoorbeeld erg veel warmte gebruikt voor het creëren van onnodige warmte en zijn er hoge wattages nodig om met halogeenverlichting het juiste lichtniveau te behalen. Bovendien zal LED verlichting veel langer mee gaan en heb je hier de aankomende 10 jaar geen omkijken meer naar. De LED verlichting is te verkrijgen in vele warme kleuren en werken deze na het aanzetten direct op volle sterkte. 

Verschillende toepassingen van LED verlichting

LED verlichting kun je toepassen bij verschillende soorten lampen en verlichting. Zo kun je kiezen voor LED cerkuctung in grotere staande lampen, tafellampen en plafonnières. Ook kun je kiezen voor LED strips. Deze plak je gemakkelijk aan het plafond en kun je met een LED profiel zorgen voor een unieke uitstraling in huis. De LED verlichting kun je in verschillende warme kleuren aanzetten en beschik je hierdoor over een moderne en uniek uiystarlign van je woning en zul je meegaan met de trends!

Ook wanneer je LED verlichting wilt gebruiken voor praktische toepassingen zijn er genoeg mogelijkheden. LED verlichting is bijvoorbeeld niet alleen te gebruiken in huis, maar is het ook een ideale lichtbron voor in de garage of schuur. Hier kan je bijvoorbeeld kiezen voor een LED TL buis!

Een LED tl buis voor thuis of in je werkplaats!

Gebruik een LED TL buis als een duurzame vervanging voor conventionele TL buizen. Verschillende LED’s zullen elektronisch worden aangestuurd door een driver en geeft de LED TL buis hierdoor voldoende licht. De LED TL buizen gaan veel langer mee en gebruiken deze lampen 55% minder energie dan de reguliere TL buizen. Je zult energiezuiniger zijn en draag je bij aan een duurzamere wereld, waardoor je voldoende licht zult krijgen voor je schuur of andere toepassing in huis.

De LED TL buizen en beschikken zo over verschillende voordelen, zijn de LED TL buizen duurzaam en hebben ze ook een langere levensduur. Je kunt kiezen voor de reguliere of waterdichte varianten en bij schade kun je gemakkelijk nieuwe armaturen voor de LED TL buizen aanschaffen, waardoor je altijd licht zult hebben op de gewenste plekken. 

We zetten nog even kort de voordelen voor je op een rij:

  • Je beschikt over een duurzame vervanging voor TL buizen

  • Je bespaart minimaal 55% energiebesparing

  • Een lange levensduur

  • Waterdichte varianten

En zo zijn er ook nog veel meer voordelen bij de verlichting. Kijk snel eens naar de mogelijkheden en plaats de LED TL buizen of andere verlichting in huis!

Gerelateerd

Recente berichten