Alles voor uw woongenot!

Kunststof kozijnen: duurzaam, betaalbaar, weinig onderhoud en isolerend

Bermon Raamwerk is een Nederlandse fabrikant die zich sinds 1990 specialiseert in de ontwikkeling en productie van kunststof deuren, kunststof kozijnen, schuifpuien, serres en dakkapellen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze extreem duurzaam zijn. Tevens vergen ze weinig onderhoud en als pluspunt hebben haar producten ook nog eens uitstekende isolatiewaarden ten opzichte van hout of aluminium.

Systeem van de kozijnen

Kunststof kozijnen van Bermon worden geleverd met het K-vision systeem. Dit is ideaal voor de manier waarop woningen in Nederland gebouwd worden, het profielsysteem van de kozijnen is hier namelijk op gebaseerd en ontwikkeld. Dit kan op ieder huis worden toegepast en daar is Bermon dan ook leading in op de markt. Movers en followers, maar als familiebedrijf de tand des tijds doorstaan en nog steeds een ware leader zijn op dit gebied is dan ook een zeer knappe prestatie. Innovatief, eigenwijs en altijd op zoek naar de ‘Blue Ocean’ en ‘Family First’ in haar visie! Zo behandelen ze ook klanten kan ik uit ervaring vertellen. Het is dan ook niet verbazend dat dit familiebedrijf, zelfs in moeilijke tijden, nog steeds gedijt.

Mogelijkheden qua stijl, kleur en maatwerk van de kunststof kozijnen

Qua stijl en kleur worden er vele mogelijkheden geboden, zodat u altijd een keuze kunt maken voor kunststof kozijnen die aan uw wensen voldoen en helemaal passen bij de sfeer en uiterlijk van het huis. Voor alle soorten ramen leveren en plaatsen ze kunststof kozijnen op maat. Bijvoorbeeld voor ramen die naar binnen of buiten open kunnen, maar ook voor kiepramen en schuiframen. Voor elke smaak en wens hebben ze een oplossing. Ik heb dit zelf een tijd terug morgen ervaren toen ik ging samenwonen met mijn vriendin in ons nieuwe huis. Alle ramen hadden geen standaardmaten en lang over het Internet struinen heeft Bermon Raamwerk ons kunnen voorzien van prachtige raamkozijnen die bijna niet meer te onderscheiden zijn van bijvoorbeeld hout. ‘Gaat niet, bestaat niet!’ is naar mijn mening dan ook het devies bij dit familiebedrijf, waar passie, vakmanschap en kwaliteit sinds 1990 hoog in het vaandel staat, hetgeen je nog zelden ziet tegenwoordig bij andere bedrijven.

Alleen maar voordelen van kunststof kozijnen: de voordelen op een rijtje!

1. Een kozijn van kunststof kan niet gaan rotten

2. In alle vormen en formaten te maken, voor elk type woning geschikt

3. De kozijnen kunnen in alle kleuren geleverd worden

4. Niet om de zoveel jaar laten schilderen door een dure schilder

5. Hoge waardes qua isolatie en dus energiebesparend

6. Weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden

7. Materiaal gaat heel lang mee (tot wel 50-60 jaar)

8. Duurzaam en recyclebaar

9. Geen waardevermeerdering van je woning, maar juist een meerwaarde

Gerelateerd

Recente berichten