Ik wil graag condooms bestellen

0
669

Iedereen is er wel bekend mee als je ouder wordt, namelijk condooms. Condooms zijn een goed anticonceptiemiddel als je wilt voorkomen dat je zwanger wordt. Daarnaast kan het voorkomen dat je een SOA krijgt of overdraagt. Het heeft dus zeker zijn voordelen. Je hebt vele merken van condooms, maar de meeste mensen zullen durex condooms het beste kennen. Een bepaalde groep mensen zijn geen fan van condooms, omdat het de seks minder schijnt te maken. Toch wordt het als anticonceptiemiddel het meest gebruikt. 

Verschillende maten beschikbaar

Het kan zo zijn dat een condoom niet goed past. Voordat je gelijk de handdoek in de ring gooit, moet je weten dat er verschillende maten bestaan. Eigenlijk is er voor iedere penis grootte wel een goede maat te vinden. Het zou namelijk gek zijn als er maar één maat zou bestaan, aangezien niemand dezelfde penis heeft. Doordat condooms gemaakt zijn van latex, zal dit na een bepaalde tijd verslechteren. Het is een natuurlijk materiaal en het is dus niet slim om je condoom nog te gebruiken nadat de vervaldatum is verstreken. Kijk dus goed op de verpakking waarin je condooms opgeborgen zijn.

Bewaar condooms op de juiste plek

Je zou wellicht denken dat het niet uitmaakt waar je condooms bewaard. Dit is echter niet zo. Sommige mannen kiezen ervoor om hun condoom in een portemonnee te bewaren. Dit is niet aan te raden. Het zorgt namelijk voor schuring en dit kan de kwaliteit van het condoom verslechteren. Daarnaast is het de bedoeling dat je een condoom niet in een warme ruimte bewaard. Door de warmte kunnen namelijk kleine gaatjes ontstaan in een condoom en dit is niet wenselijk. Je wilt natuurlijk wel dat de kwaliteit nog goed blijft. Als er gaatjes ontstaan in een condoom, dan is het risico om zwanger te worden of een SOA op te lopen groter. 

Condooms kopen in de winkel of online?

Naast dat je condooms kunt kopen in de winkel, kan het ook op een andere manier. Je kunt condooms bestellen. Als je het fijner vindt om condooms anoniem te bestellen, dan is zit zeker mogelijk. Voor iedereen is dus een mogelijkheid om makkelijk aan condooms te komen. Heb je nou een allergie voor latex? Dan is het ook zeker mogelijk om condooms te bestellen die niet gemaakt zijn van dit natuurlijke materiaal. Zo kun je alsnog gebruik maken van condooms, wat natuurlijk erg fijn is en waarbij je met een goed gevoel een product zult aanschaffen waar je iets aan hebt.