Alles over een goede slotenmaker in Dordrecht

0
590

Het zal je maar overkomen; je komt terug van je wintersportvakantie en wat blijkt, in de tijd dat jij op je ski's de berg afgleed heeft een ander jouw huis leeggehaald. Een nachtmerrie wat menig mens wel eens is overkomen. Ondanks dat het vaak domme pech is zijn er toch genoeg manieren om zo’n inbraak te voorkomen. Zo heeft Slotenmaker Dordrecht tal van manieren voor het beveiligen van je huis. 

Houten deuren en kozijnen

Het beveiligen van je huis begint bij stevige deuren en kozijnen. Om het inbrekers niet te gemakkelijk te maken zijn houten deuren en kozijnen de beste opties. Daarnaast is het belangrijk dat deuren en kozijnen op de juiste manier geïnstalleerd zijn, zo wordt bijvoorbeeld de veiligheid van je huis vergroot als je deuren recht in de kozijnen hangen. Een groot voordeel van houten deuren en kozijnen is dat dit gemakkelijk te renoveren is. Het is dus niet nodig om bij slijtage geheel nieuw deur- en kozijnwerk aan te schaffen. Veel slotenmakers zijn naast het installeren van de juiste sloten ook gespecialiseerd in het renoveren van deur- en kozijnwerk, zo ook Slotenmaker Dordrecht van Lock Secure. 

Smart Lock van Lock Secure

Tegenwoordig wordt de normale metalen sleutel vaak vervangen door een Smart Lock. Een Smart Lock is een locksysteem dat je op afstand kan bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld via je smartphone de Smart Lock bedienen. Ben je bijna thuis? Dan kan je via je mobieltje je deur al openen. Het handige aan een Smart Lock is dat jij kan bepalen wie op welk moment jouw huis binnentreedt. Verzorgt er iemand jouw planten terwijl jij op vakantie bent? Jij bepaalt wanneer de deur ontgrendeld wordt en wie er dus jouw huis binnentreedt. Snuffel eens rond op Lock Secure om een beeld te krijgen van de Smart Lock. 

Onderhoud

En ook al heb je de duurste kozijnen of het duurste installatiesysteem, onderhoud blijf je altijd houden. Sloten, deuren, ramen en kozijnen hebben nooit een oneindige levensduur. Daarom is het van belang om eens in de zoveel jaren een check te doen of alles nog in goede staat is. Dat betekent niet dat alles meteen aan vervanging toe is; een kleine vorm van onderhoud kan al zijn werk doen. Onderhoud voorkomt dan ook latere dure reparaties in je huis. Gespecialiseerde slotenmakerbedrijven zijn een kei in het inspecteren en eventueel onderhouden van jouw deuren, kozijn en sloten. Slotenmaker Dordrecht van Lock Secure weet daar alles van!