Alles voor uw woongenot!

De beste Belgische festivals

Hou jij wel van een feestje? Dan mag je de party agenda erbij pakken om de leukste festivals bij te wonen. Net als onze noorderburen, verzorgen wij ’s werelds grootste festivals waar feestbeesten vanuit de hele wereld zich voor verzamelen. De grootste namen treden op, maar daarnaast is er ook altijd plaats voor opkomend talent. Vooral in deze onzekere tijd is het des te belangrijker geworden om van het leven genieten! Een geweldig festival is dan de perfecte reden om er samen een feestje van te maken.

  1. Extrema outdoor Belgium

Dit festival staat bekend om de hechte community die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Met de vele pre-parties kan je namelijk al helemaal in de stemming komen voor het echte werk. Het festival duurt een weekend en ligt te midden van de natuur. Omringd door bomen en gelegen aan een meer, wordt de ideale setting gecreëerd voor een geweldig feest.

  1. Laundry day in Antwerpen

Wanneer je een echte dance muziek fanaat bent, is dit het festival waar je bij moet zijn. Op de eerste zaterdag van september vind dit festival plaats in Antwerpen. Met een stervormige constructie van het podium, is elke stage geplaatst in een hoekje. De zijkanten zijn afgebakend, waardoor er geen overlap is van geluid. Dit zorgt voor een aangenaam geluid, waardoor je optimaal kunt genieten van de grootste dance classics en de laatste knallers. Met voldoende eet- en drinkareas, is er in elke hoek wel een lekker hapje en drankje te vinden.

  1. Tomorrowland

Dit festival zorgt ieder jaar weer voor bezoekers uit meer dan 100 landen. Dit behoort tot de top van festivals ter wereld, waardoor tickets altijd razendsnel zijn uitverkocht. Veel bezoekers van dit festival beschrijven het als een magische belevenis die je zeker een keer moet hebben meegemaakt in je leven. Dit evenement vindt in juli plaats, dus zet deze alvast vast in je agenda.

  1. Rock Werchter in Werchter

Wanneer jij ‘m graag rockt, dan is dit het festival voor jou. Met namen als Pearl Jam, de Gorillaz en Queens of the Stone Age heeft het podium al vele legendarische artiesten verwelkomt. Dit festival vind ook in juli plaats, dus zorg dat je op tijd de ticketverkoop in de gaten houdt om een kaartje te bemachtigen!

Geniet jij nog verantwoord?

Bij een leuk festival hoort ook een lekker drankje. Ons land staat ten slotte bekend om de beste speciaalbieren. Het moet echter wel leuk blijven. Wanneer je niet meer zonder kan en het je leven negatief beïnvloedt, dan is het tijd om alcoholhulp te zoeken. Zo kan je op een verantwoorde manier blijven genieten van de leukste festivals.

Gerelateerd

Recente berichten