Alles voor uw woongenot!

Uw huis goed beveiligen

We hebben de afgelopen periode veel tijd thuis doorgebracht. Dagenlang gingen we alleen ons huis uit om een wandeling te maken of boodschappen te doen. Ons hele leven speelde zich thuis af. Zonder familie, vrienden en collega’s dichtbij ons. Hierdoor spendeerden we veel tijd thuis, de energierekeningen vlogen omhoog. We waren nu heel de dag thuis dus de verwarming en de lichten stonden ook veel meer aan dan we gewend waren. Naast deze minderen kanten van het thuis zitten, zorgden het er wel voor dat het huis bijna vierentwintig uur per dag bewoond is. Kortom de inbrekers hadden geen kansen deze periode. Alleen nu begint langzamerhand alles weer opgang te komen. We gaan we naar ons werk, studie, de sportclub, familie en vrienden. Dit betekent veel meer op pad dan we de afgelopen tijd zijn geweest. Wat resulteert een in een onbewaakt huis. 

 

Draadloos alarmsysteem 

Hierdoor is er weer meer kans voor inbrekers om toe te slaan. U kunt dit zelf tegengaan door bijvoorbeeld een draadloos alarmsysteem aan te schaffen. Door de radar detectie van het alarmsysteem worden de inbrekers direct gesignaleerd en binnen en buiten worden de sirenes actief. Zo kunnen uw buren ook horen dat er ingebroken wordt. De inbreker zal hierdoor hopelijk snel stoppen en wegrennen zonder het meenemen van uw eigendommen. Tegenwoordig zijn de alarmsystemen als zover geïnnoveerd dat de beveiligingssystemen uw waarschuwen via uw smartphone als u niet thuis bent. Doordat het draadloze systeem is de installatie relatief eenvoudig. Hierdoor is het verplaatsen of uitbreiden ervan ook snel te realiseren. 


 

Opties 

Er zijn verschillende opties alarmsystemen er is een small, een medium, een large en een extra large alarmsysteem. Ze zijn allemaal voorzien van 4G en internet en hebben 4 jaar garantie. Ook een buiten en een binnen sirene komt bij alle alarmsystemen voor. De small variant is voorzien van één deurcontact, één bewegingsmelder en één afstandsbediening en wordt verkocht voor een prijs van 925 euro. De medium variant is dan voorzien van twee van alles, de large met drie van de hiervoor genoemde en de extra large met vier deurcontacten, vier bewegingsmelders en vier afstandsbedieningen. De extra large wordt verkocht voor een prijs van 1321 euro. Welk alarmsysteem geschikt is voor uw hangt af van de grote van uw woning en de grote van uw terrein. Verder is het ook mogelijk om een combinatie te kopen van een alarmsysteem set met een rookmelder. Het wordt namelijk in 2022 verplicht om een rookmelder te hebben in uw woning. Door de rookmelders te koppelen aan het draadloze alarmsysteem wordt u ook buiten uw woning op de hoogte gehouden van beveiliging en rookdetectie. Deze alarmsystemen hebben de naam deluxe gekregen. En begint net als de normale alarmsystemen met een small deluxe, deze lijkt op de small variant alleen dan met een rookmelder. Dit alarmsysteem wordt verkocht voor 937 euro. Vervolgens heeft de medium deluxe twee rookmelders en zo weer verder. Het enige verschil is dus de rookmelder. 

Gerelateerd

Recente berichten