Alles voor uw woongenot!

Een thuis

Sinds kort ben ik samen gaan wonen met mijn vriend. Mijn vriend en ik zijn nu al 5 jaar samen. En we dachten dat het misschien wel tijd was om samen te wonen. We zijn oud genoeg en zijn nog volop verliefd. We hebben een mooi appartementje gevonden in het centrum. De winkels zijn dichtbij, we hebben een eigen parkeer plek en een mooi uitzicht. Nu moesten we het wel natuurlijk nog mooi maken en het echt een thuis kunnen noemen. Zo zijn we samen de muren wezen verven en onze spullen wezen verhuizen. Dit hebben we allemaal zelf gedaan. Dat vond ik wel een schouderklopje waard.

Onze eigen werkplek

Ook werken we soms thuis aangezien dat nu eenmaal een normaal is. Maar dat is niet erg we hebben een bepaalde werkplek gecreëerd waar we konden zitten en werken. Hier liepen van ook veel kabels en dat was erg vervelend. Het zag er niet mooi uit en ook ging het alle kanten op. Op deze manier kreeg ik bepaalde ergernissen die ik soms afreageer op mijn vriend. Ja dat klopt dat moet ik eigenlijk niet doen.

De kabels wegwerken

Om deze reden ging ik online kijken naar een kabelgoot. Een kabelgoot gebruik je om kabels weg te werken. Zo zijn kabelgoten gemaakt van aluminium, dit heeft een hogere kwaliteit dan plastic. Deze kabelgoten kan je makkelijk bevestigen. Dit kan door middel van een plakstrip of door middel van schroeven. Het voordeel van een plakstrip is dat het de muur niet beschadigd en ook dat het makkelijk te bevestigen is en weer los te halen is.

Een groot aanbod

Ik keek op de onlinekabelshop naar bepaalde kabelgoten. Zo zijn er verschillende groottes van kabelgoten. Het handige van deze site was het filteren. Ik kon makkelijk filteren en op deze manier vond ik makkelijker wat ik nodig had. Zo kon ik filteren op het aantal, de breedte, de soort, de lengte, de kwaliteit, de kleur en het merk. Aangezien er een groot aantal aan aanbod is maakt het filteren het aanbod kleiner en zo zoek je minder lang naar het gene wat je nodig hebt. Ook staat er genoeg info over het bevestigen van deze kabelgoten en natuurlijk praktische informatie die je nodig hebt. Zoals over waarvan het is gemaakt.

Op deze manier konden we die kabels weg werken die zo lelijk zichtbaar waren. Mijn vriend vond het ook een goed idee. Maar eerst moesten er andere dingen gebeuren. Zoals de boodschappen. Daarna zouden we samen de kabelgoot bevestigen.

Gerelateerd

Recente berichten