Disclaimer

Heijmans is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op _overruimte plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Heijmans en de auteurs.

Heijmans besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Heijmans aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze blog. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Heijmans kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van _overruimte.

_overruimte bevat links naar andere websites. Heijmans is niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.

Auteursrecht
De artikelen op _overruimte mogen gedeeltelijk gekopieerd, hergebruikt of verspreid worden, als de bron en de auteur van het artikel worden vermeld. Op de illustraties rust volledige copyright bij de geestelijke eigenaar van de illustratie. De illustraties mogen derhalve niet hergebruikt of gekopieerd worden.